Νέο S25 Ultra: Το Αποκορύφωμα της Τεχνολογίας στα Smartphones

Το νέο S25 Ultra έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στους λάτρεις της τεχνολογίας, καθώς αναμένεται να θέσει νέα δεδομένα στην αγορά των smartphones. Με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, πανίσχυρες δυνατότητες και καινοτόμες λειτουργίες, το S25 Ultra είναι έτοιμο να εντυπωσιάσει, ενώ η αναμενόμενη τιμή του το καθιστά έναν από τους πιο αναμενόμενους premium συσκευές του έτους.

Σχεδιασμός και Οθόνη

Το S25 Ultra διαθέτει έναν κομψό και premium σχεδιασμό, με λεπτά περιθώρια και καμπύλες που προσφέρουν εξαιρετική αίσθηση στο χέρι. Η οθόνη του είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του. Με διαγώνιο 6.9 ιντσών και τεχνολογία Dynamic AMOLED 2X, προσφέρει εξαιρετική φωτεινότητα, βαθιά μαύρα και ζωντανά χρώματα, κάνοντάς την ιδανική για προβολή βίντεο, gaming και καθημερινή χρήση.

Η ανάλυση της οθόνης φτάνει τα 3200×1440 pixels, υποστηρίζοντας 120Hz ρυθμό ανανέωσης, για απίστευτα ομαλή πλοήγηση και εμπειρία χρήσης. Επιπλέον, το Gorilla Glass Victus 3 προστατεύει την οθόνη από γρατζουνιές και πτώσεις, προσφέροντας μέγιστη αντοχή.

Κάμερα

Το S25 Ultra ξεχωρίζει για το σύστημα των καμερών του. Στην κύρια κάμερα βρίσκουμε έναν αισθητήρα 200 MP, που υπόσχεται εξαιρετική λεπτομέρεια και ευκρίνεια στις φωτογραφίες, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Υπάρχουν επίσης μια υπερευρυγώνια κάμερα 12 MP και δύο τηλεφακοί των 10 MP, με δυνατότητες ζουμ που φτάνουν έως και τα 100x Space Zoom.

Οι λάτρεις της φωτογραφίας και της βιντεοσκόπησης θα ενθουσιαστούν με τη δυνατότητα λήψης βίντεο σε 8K ανάλυση, που προσφέρει επαγγελματικού επιπέδου αποτελέσματα. Η λειτουργία Super Steady Video προσφέρει σταθερά πλάνα ακόμα και κατά την κίνηση, καθιστώντας το ιδανικό για vloggers και δημιουργούς περιεχομένου.

Επιδόσεις και Μπαταρία

Το S25 Ultra είναι εξοπλισμένο με τον τελευταίο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3Exynos 2400 σε κάποιες αγορές), που προσφέρει κορυφαία απόδοση σε όλες τις συνθήκες, από multitasking μέχρι απαιτητικά παιχνίδια και εφαρμογές. Η μνήμη RAM φτάνει έως τα 16GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος ξεκινά από τα 256GB και φτάνει έως και το 1TB, καλύπτοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Η μπαταρία των 5.500 mAh υπόσχεται εξαιρετική διάρκεια ζωής, ενώ η συσκευή υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 65W, που επιτρέπει τη γρήγορη φόρτιση της συσκευής σε πολύ λίγο χρόνο. Υποστηρίζεται επίσης ασύρματη φόρτιση και αντίστροφη φόρτιση, για φόρτιση άλλων συσκευών όπως ακουστικών ή ρολογιών.

Λειτουργικό Σύστημα και Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Το S25 Ultra έρχεται με το Android 14 και το One UI 6.0, που προσφέρουν μια φιλική προς το χρήστη εμπειρία και πολλές επιλογές παραμετροποίησης. Επίσης, η συσκευή διαθέτει υποστήριξη 5G, Wi-Fi 7, και Bluetooth 5.3, προσφέροντας τις πιο σύγχρονες συνδεσιμότητες.

Επιπλέον, είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IP68, κάτι που το καθιστά ανθεκτικό σε σκόνη και νερό για μεγαλύτερη ασφάλεια και αντοχή.

Αναμενόμενη Τιμή και Διαθεσιμότητα

Η αναμενόμενη τιμή του S25 Ultra ποικίλλει ανάλογα με τη χωρητικότητα της συσκευής. Εκτιμάται ότι η τιμή θα ξεκινά από περίπου €1.399 για την έκδοση των 256GB και μπορεί να φτάσει τα €1.799 για την έκδοση των 1TB. Η επίσημη κυκλοφορία του αναμένεται μέσα στους πρώτους μήνες του 2025, ενώ οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν σύντομα μετά την ανακοίνωσή του.

Τελικό Συμπέρασμα

Το S25 Ultra αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην αγορά των smartphones, προσφέροντας καινοτομίες σε όλους τους τομείς. Αν αναζητάτε ένα smartphone με κορυφαίες επιδόσεις, εντυπωσιακή κάμερα και προηγμένη τεχνολογία, τότε το S25 Ultra είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες και ειδήσεις σχετικά με τη διαθεσιμότητα και τις προσφορές που θα συνοδεύουν την κυκλοφορία του!

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας

Αφήστε μια απάντηση

Nadeem ObeedNadeem Obeed
16:16 29 Aug 24
Πολύ καλό συνεργείο και πολύ καλές τιμέςτον προτείνω
Sifis MarinSifis Marin
18:37 31 Jul 24
Τίμιος εοαγγελματίας
Εξαιρετικός! Πήγα τηλέφωνο που έπεσε στο νερό και το είχε έτοιμο στο αψε σβήσε και μάλιστα στη μισή τιμή απ'όσο μου ζήτησαν αλλού.
George LampropoulosGeorge Lampropoulos
06:29 22 Jun 24
Ναυαρχιδα realme x50 pro 5g με πρόβλημα και έδειξε ενδιαφέρον για να βρει ανταλλακτικό από το εξωτερικο (λόγω έλλειψης) από συνεργάτη του. Καλές τιμές, εξαιρετικός
spiros xeimariotisspiros xeimariotis
08:27 14 Jun 24
S22 ultra μου βράχηκε στην θάλασσα και κανεις δεν μπορούσε να το φτιάξει,πάνω από 3 μαγαζιά μαζί και irepair μου έλεγαν να το πετάξω δεν φτιάχνεται.Το πήγα στο συγκεκριμένο μαγαζί στην Καλλιθέα ο κύριος μου το είχε έτοιμο σε 4 μέρες πλήρως λειτουργικό σαν καινούργιο!
George SofosGeorge Sofos
08:31 08 Feb 24
Συγχαρητήρια!Ύστερα από 10 διαφορετικά τηλεφωνήματα σε διαφορετικά καταστήματα service τη λύση την έδωσε ο κύριος Μάκης από το τηλέφωνο ώστε το πρόβλημα να διορθωθεί χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτώ κατάστημα και να με χρεώσουν.Κανένας δεν κάθισε να συζητήσει το πρόβλημα.Όλοι μου έλεγαν για κόστος αντικατάστασης και πιθανές ζημιές επιπλέον που μπορεί να έχει.
Nikolas P.Nikolas P.
15:22 03 Feb 24
Εξαιρετικός
geo synogeo syno
07:53 25 Jan 24
τα 5 αστερια λιγα ειναι .ο ανθρωπος ειναι επαγγελματιας 1000%ευχαριστω Κ.μακη .μου εφτιαξε δυο κινητα .το ενα μου το ειχαν να το πεταξω.
Stelios PaourisStelios Paouris
08:28 29 Dec 23
Ο κύριος Μάκης άψογος στη δουλειά του. Μου έφτιαξε ένα κινητό ενώ στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι είναι τελειωμένο. Και στην αλλαγή οθόνης πήγαν όλα τέλεια. Σε ευχαριστώ πολύ. Η συνεργασία μας θα συνεχιστεί.
Magdalini LaiMagdalini Lai
10:37 14 Oct 22
Ο κύριος Μάκης ήταν πολύ εξυπηρετικός. Αντικατέστησε την σπασμένη οθόνη σε Redmi note 8 και μέσα σε μια μέρα παραλάβαμε το κινητό. Σε αντίθεση με άλλα καταστήματα που κρατάνε το κινητό για πολλές μέρες η δουλειά έγινε γρήγορα και ποιοτικά και σε πολύ καλές τιμέςΣας ευχαριστούμε πολύ
Καταρτισμένος και επιμελής ο Κ. Μάκης. Πλήρως εξοπλισμένος χώρος και πολύ προσιτές τιμές. Θα είναι η πρώτη μου επιλογή για επόμενα τεχνικά ζητήματα.
Τεχνίτης με τεράστιες γνώσεις για το αντικείμενο του. Επισκευάζει ακομα και πράγματα που ποτε δεν θα πιστεύαμε οτι θα μπορούσαν. 5 αστερια με τονο👍
Καλή και άμεση εξυπηρέτηση. Κινητό Samsung με υγρασία στην υποδοχή φόρτισης που δεν επέτρεπε τη φόρτιση. Σε 4-5 ώρες είχε αλλάξει το πλακετακι και λειτουργούσε μια χαρά. Συνολικό κόστος επισκευής 40€.
Λαμπρινή ΚΛαμπρινή Κ
07:35 13 Jul 22
Εξαιρετικός μάστορας ο Κος Μάκης.Ευγενής, με γνώσεις και επαγγελματισμό.Πήγα για επισκευή ένα παλιό μοντέλο κινητού NOKIA που χρησιμοποιεί ο πατέρας μου, το οποίο του είναι πολύτιμο, όπως σε κάθε άνθρωπο μεγάλης ηλικίας. Στη σκέψη ότι χάλασε, ότι μπορεί να μην επισκευάζεται και να χρειαστεί να μάθει να χρησιμοποιεί ένα νέο, σύγχρονο κινητό, τον είχε αγχώσει πολύ!!!Όλες οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων κινητών που απευθύνθηκα, μου απάντησαν ότι δεν επιδιορθώνουν τόσο παλιά μοντέλα.Ευτυχώς όμως, υπάρχουν ακόμη μάστορες σαν τον Κο Μάκη, ο οποίος το έφτιαξε και δουλεύει άψογα.Χίλια ευχαριστώ!!! Συνεχίστε την καλή δουλειά.
js_loader

Γράψε κι εσύ μια αξιολόγηση στο Google. Βοήθησέ μας να γίνουμε καλύτεροι.

Χρειάζεστε βοήθεια? Καλέστε την ομάδα υποστήριξης 24/7 στο 2114112160

Το mobilerepairs ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2020. Ανήκει στην ομάδα της AlmaSoft και δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής κινητών τηλεφώνων ηλεκτρονικών υπολογιστών και ηλεκτρονικών κυκλωμάτων.

Στα Γρήγορα

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

MobileRepairs
Logo
Καλάθι αγορών